‘El Despertar de la Primavera’, un musical amb energia

‘El Despertar de la Primavera’, un musical amb energia

Els alumnes del GemCom, van tenir l’oportunitat d’assistir a una sessió de ‘El despertar de la primavera‘, al Teatre Victòria. Aquest musical, basat en el llibre del 1891 escrit per Steven Sater, és una crítica a la societat de l’època. 

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial. [1]

Després de veure l’obra, els va sobtar els temes que tractava, i tot i estar escrita a finals del segle XIX, els tòpics continuen sent tabú en l’actualitat, això és el que fa que t’enganxi des del primer moment. Ens ha semblat un musical fantàstic amb un guió molt interessant i revolucionari. Un altre punt a favor és la música en directe, fa que el musical sigui espectacular, el vius molt més. També ens va agradar molt l’energia que arribaven a transmetre els actors i actrius. Ens va sorprendre la confiança que hi havia a l’escenari, es notaven les hores de treball, la bona relació entre els actors i que connectaven amb el guió. 

Per altra banda, un petit aspecte negatiu que vam observar, seria que els personatges adults eren representats per només dos actors diferents, això provocava confusió a l’hora de saber a qui interpretaven en aquell moment.

L’equip GemCom ha realitzat un vídeo de l’experiència, on parlem amb alguns dels protagonistes i espectadors:

https://www.teatrebarcelona.com/espectacle/el-despertar-de-la-primavera

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial