El Pla Marcell celebra la Copa Code

El Pla Marcell celebra la Copa Code

El premi va destinat al grup que resol correctament i amb menys temps diferents problemes matemàtics

Fa dues setmanes, el 15 d’octubre, a l’institut Pla Marcell va celebrar la Copa Code, un concurs que també es fa en l’àmbit europeu. Consisteix a resoldre problemes de matemàtiques, sobretot de programació, i no tant com a usuari de l’ordinador sinó per entendre el funcionament bàsic dels programes.

Un dels membres de la comissió que dirigeix la Copa Code, en Carles de Cubas explica que la setmana Code és una setmana que s’organitza en l’àmbit europeu on molts nois i noies d’arreu d’Europa es dediquen a fer activitats que tinguin a veure amb la programació.

A en Carles li  agrada veure com l’alumnat s’ho passa bé i hi participa. Assegura que ajuda a saber programar, ja que és clau pel futur perquè les màquines seran la realitat i per tant saber el llenguatge amb el qual comunicar és essencial.

Tots els alumnes gaudim molt d’aquest projecte. Generalment ens agradaria que la Copa Code es segueixi fent durant molts anys.

Foto feta per Pau Folch
Fotografia feta per l’institut Pla marcell

Nerea Alcolea i Sanae El Gharbi.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial