Es celebra la nova edició de ‘Zombie Walk Sitges’

Es celebra la nova edició de ‘Zombie Walk Sitges’

Ja fa 51 anys que es celebra el Festival Internacional de Cinema Fantàstic a Sitges. Molta gent d’arreu del món va venir a veure les últimes tecnologies que es van presentar del dia 3 al 13 d’octubre, van fer un munt d’activitats, una d’aquestes va ser el Zombie Walk de Sitges, nosaltres en vam ser protagonistes.

Si t’agrada el món dels zombis, aquest festival és per a tu, ja que podies anar-lo a veure o bé anar a maquillar-te. Aquest festival va oferir maquillatge gratis, però només hi va haver 350 places. Si volies que et maquillessin havies d’anar de 12.00 h a 19.00 h a la platja de Sant Sebastià. Els tiquets perquè et maquillessin es van repartir per ordre numèric a les 12h. 

A les 20:00 h es va donar el tret de sortida a l’Ermita de Sant Sebastià, tothom va començar a desfilar amb les seves disfresses i maquillatges. Hi havia disfresses impressionants i els maquillatges estaven molt encertats.

A part, com cada any, a l’inici del festival, hi ha un artista convidat. L’any passat va ser l’actor de Freddy Krueger. Aquest any el convidat va ser el director i productor nord-americà de terror Charles Band, les seves pel·lícules més famoses són les de la franquícia Puppet Master i la sèrie Subespècies.

Ja veieu que aquest festival val molt la pena, nosaltres repetirem a la propera edició.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial