Aquesta és la foto de la setmana

Aquesta és la foto de la setmana

Setmana de la ciència

A l’institut Pla Marcell celebrem la Setmana de la Ciència. Ja hem arribat a la catorzena edició. Fem diverses activitats relacionades amb la ciència: xerrades fetes per experts i expertes, com ara és el Matc Boada que va fer una gran xerrada sobre imants i les seves descendències. I pel·lícules de temàtiques científiques; l’any passat es va veure la pel·lícula “The Martians” protagonitzada per Matt Damon i aquest any veurem “Figures Ocultes”,  interpretada per Al Harrison, Paul Stafford i Vivian Mitchell.

En aquestes activitats hi participem tot l’alumnat. Esperem que tingueu una bona setmana de la ciència.

(REDACTOR / Òscar González Mateu)

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial