Halloween, la nostra tradició

Halloween, la nostra tradició

El Halloween és una festivitat tradicional heretada de les celebracions d’origen celta que s’ha estès ràpidament arreu del món. 

Nosaltres celebrem aquesta festa de diferent manera que a altres països. Juntament amb el Halloween a Catalunya es sol celebrar La Castanyada,  que bàsicament es crea per a tots els públics però sobretot per a nens més petits a les escoles i instituts i es celebra menjant castanyes i panellets. 

Normalment, els adolescents de la nostra edat ens ho passem bé entrant a blocs de pisos, cases, i demanant caramels. També es fan túnels del terror, i festes relacionades amb el tema dels morts i fenòmens paranormals. A la nostra edat també és molt comú reunir-nos entre amics ja que és una nit màgica que només succeeix una vegada a l’any.

Carabassa de Halloween

Als adolescents sobretot ens agraden també les disfresses, aquest any n’hem vist molts exemples, les disfresses més portades han sigut: El Joker, Harley Queen, el pallasso d’It, personatges de La Casa De Papel i Malèfica. La gent que no volia disfressar-se gaire, solien posar-se algunes banyes de dimoni, o simplement es posaven lents de contacte de color amb algun maquillatge xulo.

I així doncs un altre any més celebrem La Castanyada i el Halloween, una nit màgica i tenebrosa amb la llegenda que amaga darrere. 

  • Martina Miras i Nerea Planas
0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial