Ed Sheeran es retira un temps de la música

Ed Sheeran es retira un temps de la música

Ho va anunciar en el seu Instagram després de fer l’últim Tour

Parlarem de l’Ed Sheeran, un cantant que va néixer el dia 17 de febrer de 1991. Ell amb l’edat de 20 anys cantava pels carrers de Londres quan, un dia, va ser descobert per Elton John. L’any 2014 es va fer molt més famós, ja que va sortir cantant  Thinking Out Loud a la desfilada dels àngels de Victoria’s Secret.

El 2017 va treure un disc que es va dir Divide; en aquest àlbum podeu trobar setze cançons com Dive, Shape of you, Perfect, Barcelona… Ha fet 260 espectacles  arreu de tot el món.

Després d’acabar de fer l’últim Tour, va anunciar al seu Instagram que es retirava de la música per un temps llarg amb aquest missatge: “Tampoc no em retiraré de la música, la premsa està sent molt dramàtica. Em perdré divuit mesos de descans per fer un altre àlbum i passar temps amb els meus gats”. Ell no s’ha aïllat d’Instagram, a poc a poc podem anar veient que va fent projectes nous, com el bar que ha muntat amb el seu amic, que és el seu manager.

Mentre que no torna als escenaris gaudirem escoltant la seva música.

Nerea i Naroa

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial