Tornen els Jonas Brothers

Tornen els Jonas Brothers

Aquest any els tres germans van decidir tornar junts a fer música

Jonas Brothers és un grup de música, compost per als tres germans Joe, Nick i Kevin. Aquests tres artistes es van fer famosos el 2005, per sortir a la pel·lícula “Camp Rock” de Disney, des d’un principi a la pel·lícula només anava a sortir Joe Jonas, va ser gràcies al seu pare que va dir que també sortissen els altres dos germans Nick i Kevin. 

L’any 2013 desafortunadament els tres germans van anunciar que cada un individualment seguirà la seva carrera musical. Després d’aquesta separació, Nick va perdre bastant de pes pel consum excessiu de refrescos, el que va fer que avui dia segueixi viu va ser perquè el van portar de manera immediata a l’hospital. La seva recuperació i assimilació a la diabetis va quedar reflectida en el tema “A little bit longer”. 

Aquest any els tres germans van decidir tornar junts a fer música. També van fer un documental amb Amazon Premium, on un dels temes que s’explica és perquè es van separar. Si voleu saber més informació sobre la història dels germans podeu veure aquest magnífic documental.

Nerea i Naroa

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial