Tots som talentosos

Tots som talentosos

Podem trobar molts tipus diferents de persones, persones que tenen altes capacitats per als àmbits lingüístics, matemàtics o esportius. Però també podem trobar persones amb altres capacitats. Per exemple, en David.

En David és un noi de vint anys que pertany a l’IFE (Itinerari Formatiu Específic) , que té un gran interès per la història i un gran carisma a l’hora de relacionar-se. El dia a dia per al David no és diferent del que faria qualsevol persona. S’aixeca, entra a l’institut i fa les seves classes diàries. A part de les classes, també fa activitats com tenir cura de l’hort. Cuidar l’hort és un projecte que no només el porten els nois i noies de l’IFE, sinó que també hi col·laboren un grup d’avis (dins el projecte interactua de Cardedeu). El David és un jove molt preocupat per la natura i pel medi ambient per això vol dedicar-se a algun àmbit que li permeti poder beneficiar d’alguna manera aquest sector. 

Fa poc els nois i noies de la classe de 3r d’IFE van guanyar un premi a un concurs de sostenibilitat que els va portar a un lloc de Barcelona on el David va fer un petit discurs als nois i noies més joves per conscienciar-los de fer un canvi per ajudar al medi ambient.

En definitiva, en David és un alumne estimat per tothom i ens encanta la seva fortalesa, vitalitat i amabilitat. 

Autor: Edu

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial