Celebrem la segona edició dels Premis Finestra

Celebrem la segona edició dels Premis Finestra

Els alumnes de 4t d’ESO van presentar booktrailers per grups

El passat dia quatre d’octubre els alumnes de 4t d’ESO van presentar per grups uns booktrailers basats en llibres de terror, fantasia i/o ciència-ficció.

Com han de ser els booktrailers?

Han d’estar basats en llibres de terror, fantasia i/o ciència-ficció, creats per grups de 2 a 5 persones. Es poden presentar fins a 2 vídeos, els vídeos han de durar entre 2 o 3 minuts. Els creadors i creadores han de tenir entre 12 i 18 anys i les obres han de ser de creació pròpia.

El jurat estarà format per una persona de la biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, una persona del Festival Cardoterror, un/a artista plàstic i una persona relacionada amb el món audiovisual. Enguany aquesta persona serà la Juliana Canet d’Adolescents.cat (exalumna del Pla Marcell).

Quins seran el 1r i 2n premi?

Per cada integrant del grup hi haurà una subscripció d’un mes a la plataforma de pel·lícules FILMIN, una entrada per a la sessió del Festival Cardeterror 2019 i merxandatge oficial, un val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo, un lot de llibres i pel·lícules i un diploma acreditatiu.
El tercer premi serà una entrada per una sessió del Festival Cardoterror 2019 i marxandatge, val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo, lot de llibres i pel·lícules i per últim un diploma acreditatiu.

Quins són els criteris de valoració?

Qualitat artística, heu pensat la gamma de colors? Els espais? Els moviments de càmera? Creativitat. Ésser original i sorprendre és tot un repte! Qualitat tècnica. Com estan fetes les coses, els tipus de plans, s’entén tot bé?

A prop del podi: Els alumnes del Pla Marcell gairbé guanyen

Integrants de grup: Eloi Trenco, Laia Cervera, Oriol Aguilera, Lucia Fernandez, Alba Pizarro i Alex Montes

Quin llibre heu escollit per fer el booktrailer? La pell freda.

On vau enregistar el booktrailer? Es va fer a casa dels avis de l’Alba, que tenen una casa de fusta sobre l’arbre per a les últimes escenes al bosc.

Quant de temps vau estar per enregistrar-lo? Vam tardar una setmana, i aquella tarda van ser 4 hores.

Creieu que es merescut fins on heu arribat? Creiem que si, ens va fer il·lusió que hagéssim sigut uns dels escollits de 30 booktrailers.

Que veu pensar al saber que ereu finalistes? Vam tindre molta emoció, ja que és el primer cop que en fem un.

Creieu que hauríeu d’haver surtit guanyadors? No, perquè el nostre estava bé però hi havia booktrailers que eren millors: més temps de producció, millors transicions…etc

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial