Reflexionem sobre la moda dels mitjons

Reflexionem sobre la moda dels mitjons

Hauràs notat que darrerament es veuen molts mitjons alts pel carrer i a les botigues. A què ve aquesta moda? Per què torna ara?

Com segurament ja sabreu i haureu vist, als anys 80 aquesta moda era molt utilitzada també, actualment, quan en carnaval ens disfressem dels anys 80, mai falten uns mitjons llargs i colorits.

Portem un temps ocultant el més possible els mitjons dins les nostres sabatilles, usant mitjons invisibles fins i tot. Però ara han tornat a aparèixer amb més dissenys i colors que mai, per això en aquest article volem posar-vos alguns exemples del nostre institut.

Normalment, el que es veu per aquí per Espanya són els mítics mitjons alts bàsics Adidas, Nike, Puma o altres marques esportives de moda. També es porten mitjons alts amb altres dissenys de dibuixos animats, sèries, pel·lícules o marques.

Altra gent, com per exemple nosaltres dues, som més de mitjons blancs i negres semi llargs, ens semblen més còmodes i tampoc ens agrada tant que es vegin massa els mitjons.

En la nostra opinió pensem que potser aquesta moda està bé per l’hivern, però no entenem el perquè de passar calor a l’estiu amb els mitjons que arriben fins als genolls.

Qué en penseu vosaltres?

Martina i Nerea.

Noi de 4tC
Noia de 4tC
Noia de 1rD
0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial