Torna el PC1 al Pla Marcell

El centre inicia el treball cooperatiu

És una pel·lícula? O més aviat una obra de teatre? O l’última cançó de Rosalia? També podria ser un festival? És el treball cooperatiu que es fa el primer trimestre al nostre centre!

Es va iniciar el dilluns 23 d’octubre i el dilluns 28 es va fer la fira final, ja que la seva duració és d’una setmana.

El PC1 és un dels treballs cooperatius del Pla Marcell, en què es realitza una activitat que en el nostre centre es fa en grups de 4 a 5 persones que han de fer un treball relacionat amb el tema que se’ls proposa. Cada curs tracta un tema diferent: a 1r d’ESO s’aprèn música, a 2n d’ESO es fa un projecte d’anellament d’ocells, a 3r d’ESO es realitza un projecte d’Street Art i a 4t d’ESO s’aprèn a fer una cooperativa. 

El projecte de 4r ESO s’inicia enviant un formulari a cada alumne en el qual es proposen diferents temes relacionats amb el principal. Un cop escollit, tots els professors agrupen els alumnes amb gustos semblants, gràcies al que han votat en el formulari. Un cop el grup està junt comencen a treballar en el projecte que se’ls assigna. I se’n tria una de guanyadora.

La guanyadora d’aquest any és La cooperativa GROWTH que es basava en serveis de jardineria gratuïts a canvi d’endur-se totes les fulles amb les quals faran energia que després vendran a diferents empreses.

Àngels Rodriguez
Àngels rodriguez

Sanae el Gharbi i Nerea Alcolea

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial