‘Lose to love me’: La cançó de Selena Gomez que parla de desamor

‘Lose to love me’: La cançó de Selena Gomez que parla de desamor

La Selena Gomez és una cantant i actriu molt reconeguda, ella va néixer el 22 de juliol de 1992 a Texas, actualment té 27 anys. Aquesta artista es va fer famosa el 2007, per sortir a la sèrie “Wizards of Waverly Place” de Disney.
Selena ha tingut moltes relacions d’amor, però la més polèmica ha sigut amb el Justin Bieber.

Ells es van conéixer el 2009, quan encara no tenien ni 18 anys, en aquesta trobada van parlar de treballar junts. El 2010 després de conéixer-se aquests dos cantants es van fer molt bons amics, ja que passaven molts temps junts, per aquesta raó la gent va començar a especular que eren més que amics.

La trobada que va activar aquests rumors va ser l’esmorzar de la parella menjant creps agafats de la mà a Philadelphia. Tots dos ho van negar, però temps després van celebrar el cap d’any junts i compartint un petó al Carib.

El 2011 van confirmar al ‘The Ellen show’ que eren parella. El món es va enfonsar el 2012 quan va descobrir que havien trencat la seva relació oficialment, culpant a les seves atapeïdes agendes de la deterioració del seu amor. El setembre de 2014 confirmen que estan una altra vegada junts, però l’octubre de 2014 ho tornen a deixar. En aquest procés tornen i ho deixen moltes vegades, la Selena li dedica cançons d’amor i desamor al Justin .

L’última cançó que ha compost ha sigut la de Lose to love me’ aquest any al gener, on li diu adéu a la relació amb Justin Bieber, amb frases com “Aquest joc m’estava matant suaument, necessitava odiar-te per estimar-me”.

Nerea Garcia i Naroa

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial