Obrim portes a tothom

Obrim portes a tothom

Avui parlarem d’un tema que lamentablement el pateixen moltes persones en el seu dia a dia, en diferents situacions. Com per exemple un noi de 21 anys quan va anar a una discoteca anomenada Waka situada a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), on li van impedir l’entrada pel seu color de pell, tot i que anava molt ben vestit. Ell mateix ho va denunciar en un vídeo que es va tornar viral per tota la xarxa, on ho explica en primera persona. 

Malauradament de casos com aquests n’hi ha molts. Un dels que també es repeteix sovint a les discoteques és que a les noies que van ben vestides i tenen molt bon cos les deixen passar sense fer cua, un altre fet discriminatori molt greu, oi?

Ara tu imagina’t que tens un color de pell diferent als altres i per aquesta simple raó et tractessin d’una altra manera davant d’algunes situacions, sense mirar primer com ets personalment. De ben segur que no t’agradaria que et fessin sentir així, ja que tots som iguals. Per això quan vegis aquestes situacions intenta ajudar les persones que ho pateixin o tria  un lloc millor on les seves portes donin entrada a tothom

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial