Sortida a la Colònia Vidal

Sortida a la Colònia Vidal

El passat dimecres 27, els alumnes de 4rt van anar a una excursió teatralitzada a la colònia industrial de Barcelona

Un cop van arribar a la colònia, van iniciar l’excursió amb un vídeo en el qual s’explicava què era una colònia industrial, què s’hi feia i quina era la seva funció. Un cop finalitzat el video van aparèixer 5 personatges que representaven una família que vivia allà. Un cop els van posar al dia els van dividir en 3 grups. 

Durant el recorregut els van ensenyar com es feia la llana. Gràcies a l’energia del riu que era la que posava en funcionament el mecanisme de la fàbrica, es comença a produir la llana. Primer portaven la llana a la fàbrica i la netejaven. Després la dividien en parts i la posaven a una màquina per reforçar la llana, perquè no es trenqués. Al acabar aquest pas pintaven la llana i després la posaven en una màquina per convertir-la en tela.

En acabar l’explicació es van reunir tots els grups de nou. Es van acomiadar de tothom i van marxar cap a l’autobús per tornar a Cardedeu. La valoració de la sortida va ser molt positiva.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial