Qui és Lil Xan?

Qui és Lil Xan?

Nicolas Diego, o més conegut com Lil Xan, és un jove cantant de rap/trap de 26 anys. Avui dia és conegut a nivell mundial, però abans de ser conegut vivia en una situació econòmica molt precària.

Va abandonar la secundària i va començar a treballar temps després d’escombriaire i venent drogues. Es va interessar per la fotografia i després de molt temps va comprar una càmera de fotos amb la qual fotografiava els seus amics que feien rap.

El robatori de la càmera li va provocar una gran decepció i va decidir provar amb la música. Des d’aquell moment va començar a pujar el que componia a SoundCloud i YouTube Fins que va fer Betrayed, el tema que el va portar al més alt de la seva carrera discogràfica. 

En la meva opinió Lil Xan és un bon cantant de trap, m’agrada molt, sobretot la cançó Betrayed amb el seu estil melòdic que complementa a la perfecció amb el seu estil Trap SAD.

Encara que avui dia té molt de hate pels comentaris que va fer sobre Tupac, sobre que la seva música ja era vella i avorrida. Crec que no té res de dolent opinar això, però com que Tupac és un cantant que en el seu món és molt respectat i admirat els seus fans, que no són pocs, han anat en contra de Lil Xan.

EL seu aspecte també m’agrada, és un dels primers que van fer-se els face tattoo (són els tattoos que es fan a la cara). El tatuatge més conegut que té és “Zzz”, que té a sota l’ull dret. Aquest tatuatge representa quan ell prenia Xanaxs, una droga molt coneguda en el món del Trap.

Avui dia està rehabilitat i en contra de les drogues i treballa molt dur per conscienciar a altres nois del carrer per no prendre-les, cosa que també m’agrada d’aquest personatge del món del trap.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial