Un home mor en un tiroteig a Llinars

Un home mor en un tiroteig a Llinars

L’assassí va disparar fins a vuit vegades a un home que parlava amb un Policia Local

El passat dia 12/12/2019 al voltant de les 19.30 de la tarda als Mossos d’Esquadra van rebre un avís d’un tiroteig a prop d’una àrea de servei de l’AP-7 a Llinars del Vallès.

Un individu vestit de color fosc i encaputxat va disparar fins a vuit vegades amb una arma curta quan corria al costat d’un home que parlava amb un policia local. Lamentablement l’home va morir a causa dels diversos trets que va rebre, el policia també en va rebre un al pit, però gràcies a l’armilla antibales que portava està fora de perill. Fonts ens informen que la víctima era un confident, que estava delatant a una banda de delinqüents perillosa, que es dedica a extorsions i segrestos.

Després de disparar moltes vegades l’agressor va fugir per una pista forestal que connecta Llinars del Vallès amb el municipi veí de Vilalba Sasserra. Finalment els Mossos han obert una investigació per identificar l’atacant i aclarir els fets.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial