Es podia prevenir l’incendi

Es podia prevenir l’incendi

Tots els éssers vius del riu Besòs des de l’altura de Can Buscarons de Baix van morir per intoxicació

El passat 11 de desembre vam presenciar una de les amenaces pel nostre ecosistema, ja que tota l’aigua del riu Besòs va ser contaminada per un vessament de dissolvent  d’una nau industrial de residus químics en el poligon Can Buscarons de Baix de Montornès.

Tots els éssers vius del riu Besòs des de l’altura de Can Buscarons de Baix van morir per intoxicació. Ja s’està fent una anàlisi del riu per veure quines han estat les conseqüències d’aquesta gran desgràcia.

La recuperació d’aquest riu al llarg dels anys ha estat sorprenent i molt activa. Malauradament aquest incident ha fet que torni a patir una situació ambiental molt greu. Hauran de tornar a passar molts anys perquè torni a recuperar-se.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial