Problemes a la banda

Problemes a la banda

El mal comportament a les grades segueix sent una xacra a l’esport

Al llarg dels anys hi ha hagut moltes actituds menyspreables a les grades, que han embrutat el nom de qualsevol esport: pares i mares cridant barbaritats als seus fills o als seus contrincants; crits contra l’entrenador o entrenadora; insults i amenaces contra àrbitres. Són actituds i fets que, per desgràcia, estan presents a l’esport actualment.

Aquest dissabte va haver-hi un petit accident al partit del Futsal Cardedeu vs Montmelo. Un jugador del Montmelo en una entrada fortuïta va fer caure un jugador del Cardedeu i va aprofitar que era a terra continuar burxant-lo. De cop, va començar l’enfrontament entre aquests dos jugadors, els quals es van insultar i empènyer. Per sort la resta de companys hi van intervenir i van aturar el conflicte. Però, malauradament, aquesta actitud no va ser la pitjor, ja que mentre tot això passava al terreny de joc, a les grades va haver-hi molt enrenou.

Aquest és un dels molts exemples dels incidents que malauradament encara trobem als camps d’esports. Com ho podem aturar? Potser obeint a la normativa esportiva que diu que, amb qualsevol acte de violència, el partit s’ha d’aturar. Si la resposta sempre fos així, segurament la convivència als camps milloraria molt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial