Problemes a la banda

Problemes a la banda

El mal comportament a les grades segueix sent una xacra a l’esport

Al llarg dels anys hi ha hagut moltes actituds menyspreables a les grades, que han embrutat el nom de qualsevol esport: pares i mares cridant barbaritats als seus fills o als seus contrincants; crits contra l’entrenador o entrenadora; insults i amenaces contra àrbitres. Són actituds i fets que, per desgràcia, estan presents a l’esport actualment.

Aquest dissabte va haver-hi un petit accident al partit del Futsal Cardedeu vs Montmelo. Un jugador del Montmelo en una entrada fortuïta va fer caure un jugador del Cardedeu i va aprofitar que era a terra continuar burxant-lo. De cop, va començar l’enfrontament entre aquests dos jugadors, els quals es van insultar i empènyer. Per sort la resta de companys hi van intervenir i van aturar el conflicte. Però, malauradament, aquesta actitud no va ser la pitjor, ja que mentre tot això passava al terreny de joc, a les grades va haver-hi molt enrenou.

Aquest és un dels molts exemples dels incidents que malauradament encara trobem als camps d’esports. Com ho podem aturar? Potser obeint a la normativa esportiva que diu que, amb qualsevol acte de violència, el partit s’ha d’aturar. Si la resposta sempre fos així, segurament la convivència als camps milloraria molt.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial