El “First Literary Date” arriba a Cardedeu

El “First Literary Date” arriba a Cardedeu

Els alumnes dels instituts de Cardedeu són els protagonistes de la iniciativa per difondre la lectura en format de cites a cegues

“First Literary Date” és un projecte educatiu que s’inspira en un conegut programa de cites de la televisió, i té l’objectiu de què l’alumnat comparteixi una experiència de lectura amb altra gent.

Consisteix a difondre el gust per la lectura entre els participants, que es coneixen mentre berenen i comenten les seves lectures en un ambient relaxat. Aquesta experiència que ja s’ha fet a altres centres, arriba a la Textil Rase de Cardedeu el 22 d’abril.

Menús literaris i cites a cegues

El “Firts Literary Date” es comença a preparar setmanes abans de les cites. En primer lloc, els estudiants organitzen diversos menús literaris: asiàtic, vegetarià, hipercalòric, alta cuina, romàntic, infantil, delicatessen, italià, etc. En cada menú hi ha una llista de llibres per poder-ne fer la tria i llegir-ne abans de la cita. Finalment, el dia de la trobada els alumnes de diferents instituts tenen les cites literàries a cegues, on parlen de les lectures mentre comparteixen begudes i aperitius.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial