Els patinets ens envaeixen?

Els patinets ens envaeixen?

Ja deu fer un parell d’anys que els patinets elèctrics van sortir al mercat. En un principi no hi havia gaire gent que els utilitzes, però ara ja en veiem molts pel carrer.

És per això que la DGT ha hagut d’actualitzar la normativa aquest any i aplicar-la per aquests vehicles. Algunes d’aquestes normes són: no usar el telèfon mòbil o qualsevol sistema de comunicació, l’ús obligatori del casc, no circular per voreres o zones de vianants, i no conduir a la nit sense il·luminació ni elements reflectants. Si qualsevol d’aquestes infraccions les comet un menor de 18 anys, serien els pares o tutors els que respondrien per la infracció.

Què en pensem els vianants? 

Un dels grans problemes és que envaeixen les voreres i van en direcció contrària, sense respectar la gent, ni les normes de circulació. Així ho demostra el primer accident mortal a Barcelona, per atropellament a una persona.

El patinet elèctric és un vehicle que s’ha popularitzat molt als nostres carrers, però és evident que han de tenir més cura a l’hora de circular, i recordar quines són les normes per transitar al carrer. Potser la solució serà endurir la normativa d’aquest transport.   

Vestíbul del Pla Marcell, ple de patinets

Aquesta és la situació actual al Pla Marcell. Podem dir que ens envaeixen?

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial