L’alumnat del Pla Marcell ha endegat el PCT

L’alumnat del Pla Marcell ha endegat el PCT

Els estudiants de l’institut han començat la nova edició del Projecte Cooperatiu Transnivell

Del 25 de febrer al 3 de març l’alumnat de l’Institut Pla Marcell ha endegat el PCT, el Projecte Cooperatiu Transnivell. Es tracta d’una iniciativa on els alumnes treballen plegats, per dur a terme un projecte que ells mateixos han escollit.

A mitjans de febrer els alumnes de l’institut Pla Marcell planifiquen i programen un projecte amb uns objectius i un equip de treball, compost per alumnes de diferents nivells. A diferència d’altres activitats són els mateixos alumnes qui escullen el tema, la forma de treballar i les mateixes activitats. Alguns dels projectes que més èxit tenen cada any són: viatjar, esquiada, esport o robòtica.

Tot l’alumnat pot proposar el seu projecte amb altres companys que tinguin interessos comuns. Un cop ja estan tots els projectes decidits, l’alumnat presenta el seu projecte a la fira del PCT, per tal que s’agrupin al projecte que més els agradi.

Després de la fira, es reuneixen tots els alumnes durant una estona amb el professorat que s’ha sentit atret per un d’aquests projectes, per poder planificar el que faran durant els dies del projecte.

Durant aquesta edició s’han fet projectes relacionats amb el graffiti, l’organització d’un viatge, els esports col·lectius, la cuina saludable, el skate o les rutes amb bicicleta.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial