Els alumnes del PCT viatgen a Madrid

Els alumnes del PCT viatgen a Madrid

Els participants del Projecte Cooperatiu Transnivell d’aquest 2020 han anat a Madrid

Els alumnes de l’actual edició del Projecte Cooperatiu Transnivell han decidit desenvolupar el seu projecte fent un viatge a Madrid. En total han passat tres dies a la capital, als quals han pogut visitar museus i altres llocs emblemàtics, com ara, El Retiro.

Els 17 alumnes que han participat en aquest projecte concret són Alvaro Rodriguez, Adri Guerrero, Carlos Membrive, Edgar Morales, Eric Palomo, Ian Gallego, Macarena Sierra, Marc Sanchez, Raul Vallejo, Raul Lopez, Nerea Alcolea, Sanae, Aitor Pajares, Ares Alba, Alba Nuñez, Maria Garcia i Mauro.

És un projecte que ha portat molta organització, que s’ha separat en tres fases: anterior al viatge, durant el viatge, i posterior al viatge. Abans d’anar a Madrid, han preparat un itinerari per fer a la ciutat i buscar allotjament i transport, segons han explicat els participants. Un cop al destí, han visitat els diversos llocs d’interès de l’itinerari i han fet propostes per millorar el pla de visita. A la tornada, ja a Cardedeu, estan elaborant un diari i un vídeo sobre el viatge.

A Madrid

A la capital, han complert l’itinerari que han preparat anteriorment. El primer dia del viatge han visitat la plaça d’Espanya i el Palau Reial, el Museu del Prado, i el Mercat de Sant Miquel.

El segon dia han passejat per la Plaça Major, la Porta del Sol, el Santiago Bernabéu, i les Torres Kio.

El tercer i últim dia han aprofitat per visitar els últims espais emblemàtics que els hi quedaven per visitar: el Congrés dels Diputats, el parc d’El Retiro, l’edifici Sky 44, i la Gran Via.

Normativa

Durant el viatge, tots els alumnes han hagut de seguir una normativa proposada pel professorat del Pla Marcell. “No fer tonteries amb el personal de l’hotel”, “anar amb tranquil·litat pel carrer, no fer passar vergonya “, i “respectar les normes dels llocs públics” són alguns exemples.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial