Ens espera un llarg confinament

Ens espera un llarg confinament

Les pròximes setmanes haurem d’estar a casa confinats, perquè els serveis sanitaris no se saturin tant, pel Coronavirus

Avui dia gran part de la població de l’estat espanyol ens trobem quasi a casa, complint amb el confinament pel Coronavirus. Aquest virus, també conegut com a Covid-19, es contagia ràpidament i ha provocat que els serveis sanitaris se saturin de cop. Per contrarestar aquesta saturació, les autoritats han cridat a la ciutadania a quedar-se unes setmanes a casa.

A Espanya portem 5 o 6 dies de confinament i 3 amb estat d’alarma; és a dir, que és més que obligatori quedar-se a casa. A més a més, ja han començat a posar multes a la gent que no compleix les normes.

No podem oblidar que ara mateix hi ha gent (professionals sanitaris, treballadors de les empreses de transport, treballadores dels supermercats, etc.) que està donant la seva vida i ficant-se en perill, per cuidar la nostra salut o per procurar que no ens falti res.

Fem que això passi ràpidament. Junts aconseguirem parar aquesta pandèmia!

#joemquedoacasa

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial