Manualitats per fer durant el confinament

Manualitats per fer durant el confinament

Si comences a reciclar, tindràs entreteniment durant aquests dies de confinament. Aquí us deixem unes quantes manualitats perquè no us avorriu a casa

Ampolles pintades 

Primer rentem bé el recipient, per dintre i per fora; treien les etiquetes, si en tenen. Quan estigui ben neta i seca, tireu una mica de pintura dins l’ampolla; tanqueu-la i remeneu bé fins que tota la superfície estigui pintada. Deixeu assecar el recipient i ja tindreu un objecte de decoració molt maco i original!

És una manualitat molt fàcil de fer, i totalment apta per fer amb els més petits de la família. I recordeu que, si no teniu cap pot ni ampolla de vidre, aquest exercici també es pot fer amb ampolles de plàstic.

Jardineres de vidre penjants

Aquesta manualitat és molt senzilla: només hem d’agafar unes ampolles i penjar-les amb un cordill.  Probablement aquest és més un estil de gerro; ja que, perquè sempre hi tingui flors, han de ser tallades i posades en les ampolles amb aigua. De tota manera, llueixen moltíssim!

Cistell pel bany

Per fer aquesta manualitat, necessitarem uns materials molt bàsics: una caixa que tinguis per casa, un cordill rústic, cola i un drap o una tovallola. Abans de començar, hem de tallar el sobrant de cartró de la caixa. Després, amb la cola, enganxarem el cordill en forma d’espiral al voltant de la caixa. Abans d’enganxar tot el cordill, fixarem un drap o una tovallola a la part superior de la caixa amb unes gomes o amb grapes. Després, només caldrà acabar de fixar la corda fins a dalt, i feina feta!!

Penjoll pel mòbil

Per fer aquesta altra manualitat necessitarem un envàs buit, cola, tisores i material per decorar. Començarem retallant l’envas de forma que deixem un forat per on endollarem el carregador, i una butxaca on deixarem el mòbil. Un cop acabem aquests passos, comencem a decorar-lo com més ens agradi.

0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial