Wonder (2017) ✦✦✦✦✧

«Em dic August, per cert. No penso descriure la meva cara.Segur que és molt pitjor que tot el que us esteu imaginant.>>

L’Auggie, un nen que va néixer amb una malformació facial,després de 10 anys d’ hospital a hospital i passant llargs períodes a casa,haurà de fer front a un nou repte: anar per primera vegada a l’escola. 

 

Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August. Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

 

Què n’han dit:

“El que fa que aquesta novel·la sigui tan extraordinària és la insòlita generositat amb què R.J. Palacio (l’autor) ens explica la vida de l’Auggie. El resultat és una història preciosa i divertida i que de vegades et fa plorar sobre una transformació.”

 

Wonder és un llibre que agrada molt a la gent pels valors que ensenya, a les múltiples perspectives i a la realitat d’un nen enfrontant-se a un nou món per ell, molt superficial i molt cruel.”

 

Gènere:Comèdia/Drama

Durada: 1h 53 min

Dirigida:Stephen Chbosky

País d’origen: Estats Units

 

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial