Rocket League

Rocket League

El famós videojoc Rocket League es va convertir en un joc gratuït des del 23 de setembre de 2020 a les 6 P.M a Espanya. Aquesta notícia va produir un revolt en la comunitat gamer. Molta gent nova el va instal·lar per provar-lo, i van decidir seguir jugant-hi. La companyia, després d’haver fet aquest mov

iment, en va fer un altre per millorar-lo encara més, van anunciar un nou event, 3 dies després que el joc es convertís en free-to-play. Molts jugadors van provar el joc, i al haver-hi un event nou en poc temps els va fer quedar-se per poder experimentar noves sensacions amb l’event.

Aquesta actualització es tracta sobre l’event Llama-Rama, aquest event va sobre aconseguir objectius diferents que canvien la jugabilitat, òbviament fer objectius dona les seves respectives recompenses, com pot ser objectes d’event, només possibles d’aconseguir en aquest aconteixement.

 

El Rocket League és un joc de futbol on els jugadors són cotxes. Els partits duren 5 minuts, però en cas que no hi hagi guanyador en aquests 5 minuts, es farà gol d’or, que és qui marqui primer guanya. 

Hi ha diversos modes de joc, hi ha el 1vs1, 2vs2, 3vs3, 4vs4, modes extra, partides personalitzades i entrenament. Si ets nou en el joc, es recomana jugar al mode entrenament per millorar la teva habilitat; hi ha tot tipus d’entrenaments segons el que tu vulguis millorar.

El camp és un espai tancat on hi ha 2 equips i una pilota més gran que els cotxes. Hi ha una cosa que caracteritza el joc i és el turbo. Pel mapa hi haurà distribuïts com uns llums que si el cotxe els trepitja, et proporcionarà 12 de turbo, com a màxim pots aconseguir-ne 100. Després hi ha una placa on surt un llum en forma

de pilota, aquella placa et proporciona 100 de turbo. El turbo serveix

per anar més ràpid per terra, i poder volar, si el cotxe fa un salt i l’inclines amb el morro cap a dalt i prems el turbo, el cotxe pujarà cap a dalt, això va bé per avançar-te al rival en una pilota disputada o per parar un xut que va bastant alt.

El cotxe pot fer acrobàcies a l’aire. L’acrobàcia més fàcil i útil és la tombarella, pots fer tombarelles cap a molts llocs, però has de saber quan i cap a on fer-ho depenent de la jugada.

Competitiu

Si mai havies sentit parlar de Squishy, Jstn, Turbopolsa, Fairy Peak, Kronovi, Arsenal o Kuxir, molt probablement mai hauràs mirat la RLCS o Rocket League ChampionShip.

La RLCS és la lliga més important de rocket League i la més vigent,porta desde 2016, encara que el competitiu que ens interessa és el d’Europa i Nord Amèrica. El competitiu es basa en una lliga de 8 equips per regió que competeixen entre ells per poder anar al mundial on es troben els millors equips de cada regió.

Els equips més importants i més famosos són: NRG, G2, Space Station Gaming, Rogue, V

itality, Dignity i Barça. Entre aquest equips hi han uns dels millors jugadors del món i campions d’anteriors mundials, Squishy, considerat per molts com el millor, GarretG, el primer jugador en jugar 1500 partits de carrera, Jstn, Jugador de NRG, Fairy Peak, Un dels millors jugadors del món en la modalitat 1 vs 1, Kronovi, guanyador de la primera RLCS, Kuxir, Creador del Kuxir Pinch i ex jugador competitiu del videojoc Tekken, etc…

Aquesta setmana hi ha hagut un partit molt important en NA, NRG contra G2, aquí us deixo els millors moments:

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial