Ocho (Rebeca Stones)  ✦✦✦✦✧

Ocho (Rebeca Stones) ✦✦✦✦✧

“¿Cuántas reglas romperias por amor?”

 

 

Hi ha dues coses que són inalterables: el seu passat i les meves regles.

1.El temps màxim del que disposo per fer feliç a una persona són 8 setmanes.

2.Si no ho aconsegueixo i considero que podria arribar a fer-ho, tinc un temps extra de 8 dies.

3.Un cop acabat el temps desaparec per complet de la vida del pacient, la seva felicitat en cap moment pot dependre de mi.

 

Mia té un treball inusual: es dedica a fer feliç a les persones sense que elles sàpiguen que ho fa per la feina. Precisament per això la contracten els pares del Max, un noi que ha intentat suïcidar-se.

 

 

Que n’han dit?

“Ahir me’l van regalar. És cert des que el vaig començar no vaig poder parar de llegir me’l (el vaig llegir en dues hores) és un llibre que m’ha encantat que puc dir que m’ha arribat al fons del cor, segurament el rellegiré perquè és un llibre que val massa la pena, unes frases tan perfectes que t’enamoren més i més.”

 

“Em vaig llegir el llibre i em va enganxar molt ràpid. M’agrada molt la manera d’escriure de Rebeca Stones, tot i que com en la seva anterior novel·la Timantti, Ocho  té moltes escenes irrealistes i que no encaixen amb l’ambient del llibre”

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial