Pugilatus a Cardedeu

Pugilatus a Cardedeu

Pugilatus és una experiència teatral oberta i tancada a quatre costats, on públic i actors comparteixen el mateix espai. En aquest quadrat els dos actors giraran en rodó; l’educació, la religió, el menjar, la vida, la mort, seran eixos per viure o morir en aquest periple teatral. El públic és rebut a un ritual.

La barreja amb Jordi Aspa – Escarlata Circus – i Piero Steiner – Los Los – dóna com a resultat un viatge còmicodramàticpoèticorporal on la història neix de les seves pròpies entranyes. No són un entrenador i un boxejador, ni són mare i fill i tampoc són Don Quixot i Sanxo Pança. Són uns xarlatans de l’absurd i uns visionaris de l’ordre del món. Ens parlen dels orígens de tots; ens parlen del que els ha alimentat; ens parlen de les pors i dels seus triomfs; ens parlen de les creences.

Pugilatus és un ball d’emocions i d’històries que busquen l’origen del seu sinó. És un combat de boxa entre la força i el sentit comú. És una humanitat retrobada enmig del drama d’una llauna de tomàquet al servei d’uns macarrons salvatges. És un estat mòrbid en la vida del pensament d’un plat de pernil. És una festa d’enterrament de tot allò que vulguem enterrar.

ESCARLATA CIRCUS

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial