VISIÓ DE FUTUR PERSONAL

VISIÓ DE FUTUR PERSONAL

Molts de nosaltres ara ens estem plantejant què volem fer de grans, potser de petites i petits volíem ser coses com: astronauta, metge, perruquer/a… i ara que ho vivim de prop tenim perspectives molt diferents pel nostre futur. Per això hem sortit a l’institut a entrevistar a alumnes i fins hi tot a professorat, per preguntar-los, què voleu ser de grans?

 

Primer vam parlar amb dos alumnes de quart, la Ruth i el Martí, els dos d’ itineraris diferents. Hem vist que tenen les idees molt clares i per ells serà tot un repte, ja que tenen pensat uns futurs molt ambiciosos, amb objectius com treballar a una ONG, estudiar dret internacional o ser astronauta.

Un aspecte important que hem vist que ha destacat a les entrevistes és el fet que molts dels alumnes volen estudiar o fins i tot viure a l’estranger, potser ens hauríem de plantejar perquè passa això i si alguna cosa s’està fent malament. 

Un alumne de segon, ens ha dit que li agradaria ser enginyer de gran. En canvi ens ha dit que li agradaria viure aquí a Cardedeu, ja que li agrada i si sent a gust. El seu somni és viatjar pel món.

 

Hem parlat amb en Xavier Ginestet i ens ha dit que ell no tenia pensat treballar de professor quan era jove, de fet, ni ho tenia com a opció. Després el destí el va portar cap aquí i no se’n penedeix, perquè el fet de treballar amb joves és deliciós tant si tenen ganes d’estudiar com si no, ens ha assegurat. Té un somni material, ser milionari i com a somni personal desitja ser feliç i estar en pau amb ell mateix.

 

Després de totes aquestes experiències, volem concloure amb la idea que no sempre hem de tenir-ho tot clar, perquè el destí ens pot portar  per camins totalment diferents i inesperats. 

 

Marina Losilla i Mireia Salvany

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial