CLÀSSIC FEMENÍ

CLÀSSIC FEMENÍ

Per primera vegada en la història del Real Madrid C.F. s’ha fet un equip femení de futbol. L’entrenador David Aznar va dir que se sentia un privilegiat i també va dir que era un honor portar la samarreta del millor equip del món. Han fet una exigent pretemporada i estan més que preparades, on van jugar el clàssic contra el Barça femení. 

 

El partit va ser molt intens i el Barça va xutar un parell de tirs que van acabar amb parades de Misa (portera del Madrid). Fins que arriba al minut 17:40 de la primera part, Patri Guijarro amb un xut des de la frontal de l’àrea marca  un golàs. Des de que va començar fins al minut 26 no va haver-hi cap xut per part del Real Madrid. El Barcelona estava dominant el partit des del principi, al minut 26 arriba un gol del Barça però aquest cop és anul·lat per fora de joc. La primera part va acabar amb un 0-1 a favor del Barça, va començar la segona part i el Madrid va començar a reaccionar. Fins que arriba el minut 54 on Hansen fa un canvi de ritme espectacular i acaba xutant i li dona a Babbet (jugadora del Madrid) i acaba sent gol en pròpia porteria, el marcador es va posar 0-2. 

El gol en pròpia les deixa molt tocades psicològicament, i ja no van rendir bé el partit.

El Barça no parava de xutar, fins que va entrar el 0-3 de Lieke Martens. El gol venia d’un replegament, va centrar des de la dreta i va finalitzar Lieke Martens de volea, Misa va tocar la pilota però no la va poder parar.

En el minut 75 de partit arriba una passada des de la banda dreta de Graham Hansen i acaba marcant Alexia Putellas, capitana del Barça amb un xut creuat que acaba tocant el pal i entrant.

El Real Madrid va seguir intentant marcar per maquillar el resultat, però al final no va ser possible.

Definitivament acaba el clàssic per 0-4, victòria del F.C.B

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial