LA SORTIDA A NÚRIA

LA SORTIDA A NÚRIA

Com cada any els alumnes de primer, han anat de sortida a la vall de Núria. Han passat allà tres dies, amb l’objectiu de crear cohesió de grup entre els nouvinguts de l’institut. L’estada a la vall i les diferents activitats poden ser una gran oportunitat per socialitzar amb aquells que compartiran els cursos de l’ESO. 

Durant l’estada a Núria, els nens de primer van fer diverses activitats. Les principals van ser pujar el Cim de l’Àliga i el Puigmal. Aquest primer el van pujar el primer dia a la tarda, ja que ja s’havien instal·lat a l’alberg i així podien anar practicant pel dia següent, que pujarien el Puigmal. També els va servir per a preparar-se i agafar ganes per la pujada al cim. 

La pujada al Puigmal (segon dia) pot resultar difícil per aquells que no estan tan habituats a caminar per la muntanya. Tot i així, en la sortida es treballa la inclusió i per tant, la majoria acaba gaudint de la pujada al seu ritme. 

Aquest any, van tenir la sort que havia nevat uns dies abans i els estudiants van poder gaudir d’unes precioses vistes de la vall nevada. També els va agradar poder jugar amb la neu i caminar-hi per sobre.

Com tots sabem, aquest any ha sigut una mica diferent als anys anteriors, a causa del virus covid-19. És per això que s’han hagut de prendre algunes mesures per evitar contagis durant aquesta sortida. Les principals mesures que es van dur a terme van ser: l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat i la higiene i neteja de mans amb freqüència. També es van haver d’adaptar les mesures durant algunes activitats, com per exemple a la pujada del Puigmal, on podien treure’s la mascareta en ocasions per recuperar a respiració.

Els alumnes proposen millores en alguns aspectes, sobretot en l’organització de l’horari. En molts moments no tenien res a fer i els agradaria afegir activitats per a passar-ho bé en aquestes estones. 

Tot i així, com als darrers anys, els nens i nenes valoren molt positivament la sortida, ja que els dona una oportunitat de fer nous amics i començar el curs amb més ganes.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial