50 coses sobre mi

50 coses sobre mi

 

M’estic llegint aquest llibre i tracta d’un jove que es diu Albert i que té 15 anys, amb altes capacitats i li apassiona el teatre, els videojocs i les pel·lícules de Miyazaki. De gran li agradaria ser un director de cine, però abans ha començat creant un canal de Youtube i puja els seus curtmetratges a poc a poc.

Esta aprenent a tocar el piano, i no se li dona gens bé que diguem..En realitat al que més li interessa a ell no és la música. Potser en un principi si, però després ja no fins que ha conegut a la seva companya Keiko. Sí resulta que L’Albert s’enamora de la Keiko i tots sabem que un adolescent enamorat no sempre pren bones decisions i fa amistats que potser no són convenients per ells mateixos.

Això que he dit abans només eren aspectes de la vida d’Albert, en realitat aquest llibre ens diu moltes mes coses, a través de 50 capítols molt breus, cada capítol comença amb un nou detall de protagonista (Albert). Pot servir per aclarir als joves a poder identificar les males practiques.

Aquest llibre el recomano per aquella gent que li agrada com les novel·les juvenils, o sigui qualsevol ho pot llegir però dic jove perquè així et sentiràs més identificat/da. Com jo que sóc una jove que té la  mateixa edat que el protagonista i hi han coses amb les quals m’he sentit identificada i m’han agradat, aquest llibre pot ajudar a altres joves a entendre aspectes de vida.

Actriu

 

L’actriu és Care Santos, és una escriptora catalana i escriu en llengua catalana i castellana. Va néixer el 8 d’abril de 1970. El 1995 es va donar a conèixer amb un primer llibre de relats “Cuentos críticos”. Després van seguir altres llibres (novel.les i relats) entre els més importants figuren la novel.la “Trigal”, que va guanyar el premi Ateneo de sevilla.

Obres publicades en català

  • Val més anar sol (2005) 
  • Diamant blau (2015)
  • Habitacions tancades (2012)
  • No em preguntis qui sóc (2013)
  • Mentida (2015)
  • Por (2019)

  Obres publicades en castellà

  • Cuentos críticos (1995)
  • Ciertos testimonios (1999)
  • Solos (2000)
  • Los que rugen (2009)

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial