El Barça de Koeman te flashbacks de Guardiola

El Barça de Koeman te flashbacks de Guardiola

El conjunt blaugrana va demostrar ahir l’increïble potencial del planter del club. Koeman va ressuscitar la il·lusió dels culers, en el partit d’ahir contra la Juventus de Turin. 

 

El F.C Barcelona es va imposar als Bianconeri per un 0-2 contundent. El Barça va desaprofitar moltes ocasions clares de gol, a Griezmann li va fallar la punteria però la fortuna de Dembele va donar el primer gol als culers. Cal destacar també l’actuació de Pedri, un jove de 17 anys que va donar la nit a un jugador amb experiència com és Juan Cuadrado. 

Amb la lesió d’Araujo, de Jong va jugar de central, posició que el Barça ha de reforçar. A la convocatòria de Koeman només hi havia dos centrals, ja que Piqué va ser expulsat al partit davant del Ferencvaros.

 

Koeman ha demostrat que en el seu equip juga la gent que s’ho mereix i no les vaques sagrades, té les idees molt clares. Com ja hem vist, l’holandès utilitza un 4-2-3-1 com a formació inicial, cosa que no és habitual a  can Barça. 

Una capacitat que té el Barça és la rotació de posicions en els 4 d’amunt, ells van rotant la posició i això despista a la defensa.

 

Si el F.C Barcelona segueix jugant així disfrutarem d’un bon futbol i d’uns bons resultats. També hem de fer saber que Ronald Koeman no està del tot satisfet amb la plantilla que té, ell volia a Memphis Depay i a Eric Garcia, també volia fer fora a Samuel Umtiti, Riqui Puig…

En definitiva, volem que el Barça segueixi així per gaudir de bons resultats i, sobretot, del bon joc del planter del Barça.

 

Reporters: Àlex Franco i Aleix Jofré

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial