Una col·laboració inesperada

Una col·laboració inesperada

Les reines de la música, Lady Gaga i Ariana Grande, ens van sorprendre amb una col·laboració, la qual ha tingut una molt bona rebuda entre el seu públic

Ariana Grande – Lady Gaga

Aquesta cançó, amb videoclip inclòs, va ser llançada el dia 22 de maig d’aquest any, ara mateix ja sumen un total de 236 milions de visualitzacions amb quasi 5 milions de likes a Youtube. Com ja hem dit, els fans van embogir, i encara es segueix escoltant com el primer dia. 

 

Rain On Me parla sobre els actes que fem malament i com després la vida ens ho torna, en la cançó diu que plou a sobre nostre, ens parla de la culpa. Ariana Grande diu que tothom ens fem els innocents, però qui no ha fet alguna acció que ha causat dolor?

 

Al videoclip inclou l’efecte de la pluja caient sobre d’elles, podem veure grans canvis de vestuari durant aquests minuts. A part de ser unes cantants amb un nivell molt alt, han inclòs una coreografia durant la majoria del videoclip. El ritme de la cançó et fa aixecar-te de la cadira i començar a ballar, encara que sigui la primera vegada que l’escoltis. 

Rain On Me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es va poder veure aquesta cançó als MTv, les cançons interpretades en aquest acte van ser gravades prèviament perquè hi havia una restricció per l’ús de les mascaretes. Tot i així van fer una bona actuació, a més es pot veure com entre elles es fan costat dins de l’escenari i fora també. 

MTv -2:00 al 4:40

 

Com a aspectes negatius, podríem dir que per separat han fet singles impressionants, no obstant, aquesta col·laboració també ho ha sigut, però creiem que dels seus repertoris, no és la millor. En escoltar la cançó és difícil d’entendre què ens vol transmetre amb la lletra, si vols saber el seu significat has d’interpretar-la a la teva manera. 

 

En conclusió, aquesta cançó et fa gaudir del moment. Es va llençar quan tothom estava confinat i va ser una alegria per molts de nosaltres. Us recomanem escoltar-la i viure-la com nosaltres ho fem.

 

Norah Gelabert i Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial