Brandy Melville i les talles úniques

Brandy Melville i les talles úniques

Brandy Melville és una famosa botiga italiana reconeguda mundialment, inspirada en un estil “californià”. Pràcticament totes les noies de molts països i especialment a Estats Units vesteixen les seves col·leccions, però no tot és de color rosa ja que el problema principal d’aquesta marca de roba és el fet  que només utilitzen una única talla, i aquesta es trobaria entre una 34 i una 36.  

Us preguntareu què hi ha de dolent en què aquesta botiga només tingui talla única, des del punt de vista del màrqueting, és una bona tècnica, que pretén generar un sentiment de desig per la roba, i una gran satisfacció en el client quan finalment aconsegueix ficar-se en una de les peces que venen. Ara bé, si ens parem a pensar en el mal que pot generar en l’autoestima de les joves, el problema resulta més seriós del que semblava en un principi. 

Així com a una dona de talla, per exemple, L,  li pot afectar el no entrar en la talla que es considera ideal, la 36, ​​també pot influir negativament en una persona prima, que vol guanyar pes, i emprovar-se una d’aquestes peces li recorda que està massa prima, això fa que el problema d’autoestima es faci més gran i que algunes noies vulguin baixar o augmentar de pes només per poder comprar i vestir-se amb la roba d’aquesta marca.

Unes redactores de Buzzfeed amb diferents talles han volgut demostrar que no existeix la roba que encaixi en tots els cossos, i han donat la seva opinió sobre com es senten amb aquestes peces.

Captura-de-pantalla-2014-12-04-a-las-9.54.50

Top “Heide”

Captura-de-pantalla-2014-12-04-a-las-10.20.48

Allison: “Crec que està destinat a ser un crop top, però no ho semblava posat en el meu. De tota manera em va agradar ”

Lara: “Semblava que seria una samarreta còmoda, però me la vaig posar i em veia l’estómac, així que va resultar incòmode.”

Candace: “Em sentia com si portés una petita caixa. Si jo fos bob esponja i necessités una brusa entallada gris, seria perfecta ”

Sheridan: “No és tan atapeïda com jo pensava que anava a ser, però tot i així és una mica curt per a mi. Crec que el problema és que si tens pit, la samarreta puja cap amunt i se’t veu l’estómac. Estic segura que hi ha noies amb talla S que tenen pit gran i no poden usar aquest top “.

Kristin: “Sembla un tros de roba que volia ser una camisa, però es va avorrir i va abandonar a mig camí.”

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial