Mi desesperada decisión(2018)✦✦✦✦✦

Mi desesperada decisión(2018)✦✦✦✦✦

Explica la història de Fleur, una noia que semblava molt “normal”, fins que una nit el misteriós assassinat dels seus pares i la seva germana la deixés desconcertada. Els records borrosos i els malsons la portaran fins al psiquiàtric, on intentarà acabar amb la seva vida, i ho hauria fet si no fos perquè un noi misteriós d’ulls grisos li ho impediria. A causa d’això d’això decideix començar a superar la mort dels seus familiars, però…

 

 I si ella no va ser l’única supervivent? I si hi havia algú més aquella nit? I si recordés qui era l’assassí? I si ella mateixa s’hi ha d’enfrontar? 

Això la podria portar a prendre la seva desesperada decisió.

 

“Recuerda que el diablo fue una vez ángel, así que puede llegar a ser muy atrayente y hermoso.”

 

“No sabes lo fuerte que eres hasta que ser fuerte es tu única opción.”

 

Primera part de la saga Darks: Mi desesperada decisión, Heist, Killers (disponible a partir del 2021).

 

Heist (2a part) és un llibre que pots llegir independentment, però és recomanable llegir-lo després per entendre moltes coses de la història.

 “Jo mai acostumo a llegir aquest tipus d’històries, però quan la vaig començar es va tornar un dels meus llibres preferits. És un llibre que et manté l’intriga fins l’últim capítol i et fa que no vulguis parar de llegir. Tot i que la història està catalogada com misteri i suspens també té alguns moments d’amor, desamor i amistat. És un llibre amb molts canvis dràstics que et fan fer teories sobre qui es qui.  És un llibre que tornaré a llegir.”

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial