Copa Code a Full

El darrere dia 14 d’Octubre es va fer la copa CODE; van haver-hi molts nervis

Ahir 14 d’Octubre  va ser l’esperada copa CODE, aquella competició entre classes per un esmorzar gratis. De qué tracta? Tracta d’un repte matemàtic, de desxifrar una pregunta que està en codi binari, buscar la resposta i responder-la en codi binari. Durant el procés, hi ha molta tensió entre les diverses classes. Però ara us ho explicarem des de dintre, com a testimonis autèntics.

Bé, per començar la copa code va tenir un inici lent, ja que el sobre amb les preguntes i les caselles encara no l’havien repartit. Entre que van arribar tard i que vam obrir el sobre, el temps de totes les classes es va reduir, ja no tindríem una hora per poder aconseguir l’apreciat esmorzar. Tots ens vam posar en els nostres respectius grups, ja fets els darreres dies, ens vam repartir les preguntes. Ràpidament tots els grups es van posar mans a l’obra, per poder resoldre els primers les preguntes i així tenir més punts, i poder sortir els també els primers. Només començar una de les primeres classes a completar-ne dues a la primera van ser 4rB, ja que van agafar avantatge respecte de les altres classes. Ja més a continuació les altres classes van començar a sumar punts, tota l’estona se sentien els encarregats de sortir corrents a entregar les preguntes, que cada classe, entre, tres classes anaven molt renyides aquelles classes eren: El curs científic 4rA, el curs tecnològic 4rB i el curs social 4rC. Malauradament la classe que pitjor anava era el 4rD, en comptes de sumar punts, restaven. Passaven els minuts i els nervis encara predominaven en les aules, perquè el temps era limitat. En aquell temps que ens van donar havíem de contestar totes les preguntes, com més millor, perquè com més preguntes respostes, més punts tindríem.

Vam estar una bona estona  responent ràpidament a totes les preguntes que podíem. El tauler estava quasi tot complet tant amb errades com amb encerts, bé, però més errades. Els que corrien estaven començant a gastar a les energies que tenien, ja que quan corrien feien un esforç per arribar perquè ja no els donaven per més les seves cames. Va començar entre els alumnes una pregunta que no sortia, ningú aconseguia la resposta correcta, i com que ningú l’encertava estaven restant a tots els punts ja aconseguits per les preguntes ben contestades. La petita indecisió era, quina era la resposta d’aquella pregunta? La gent s’estava començant a esperar perquè només era  baixar punts per la pregunta 6, aquell número maleït que no li sortia a ningú, la gent estava començant a sortir de les seves aules per veure a altres classes si l’estaven aconseguint… Però no, a ningú li sortia la maleïda pregunta, tothom la fallava. 

Finalment apareix que la classe del 4rD LA TÉ CORRECTA! De sobte es van sentir els crits de totes les classes,  la del D d’emoció,  les altres tres de ràbia. Llavors en aquell moment es va acabar el temps, i es va donar com a guanyadora  la classe del D. Però el que poca gent sap és que després es van modificar i corregir els punts. No se ha sap qui va guanyar al final. Es creu que la van aconseguir la classe que anava perdent, la classe del D,  altres creuen que van guanyar els de l’A… Però el més important és que va ser un bon moment, no?

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial