Cardoterror

Cardoterror

Ja queda menys pel 31 d’Octubre, la nit més terrorífica de l’any, i els alumnes de 4rt de l’ESO es presenten al concurs de booktrailers del Cardoterror d’aquest any, als esperats Premis Finestra. Alguns us estareu preguntant què és això del Cardoterror, i qué es un booktrailer, però ara vinc jo i us ho explico.

El Cardoterror és el festival de cinema fantàstic i de terror de Cardedeu, on durant tres dies hi ha una programació especial de terror per a nens, joves i adults, amb pel·lícules, entrevistes i premis. Aquest any la temàtica del Cardoterror són les sèries B.

Entre els diferents premis n’hi ha un per a booktrailers, els booktrailers són un trailer d’un llibre, no té més misteri. Però aquest any venen el alumnes de 4rt per petar el concurs. Des de la matèria de llengua, en grups d’unes quatre persones, hem començat a preparar el nostre booktrailer. Hem triat el llibre que més terror ens ha fet llegint-lo i amb l’ajut del professorat, poc a poc, hem anat treballant les escenes que volíem fer i traient informació del llibre triat.

Després d’unes setmanes, els alumnes ja han acabat els booktrailers, i alguns han quedat espectaculars. Esperem que siguin finalistes i obtinguin algun dels premis finestra. Molta força!   

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial