Call Of Duty

Call Of Duty

Companyia

La empresa que va crear Call of Duty es diuen Infinity Ward i Activision i el seu creador Ben Chichoski, activision va ser creada el 1979 i els primers videojocs  van sortir per l’atari 2600, actualment es de les majors distribuidores de jocs bèl·lics del món. Va ser fundada per l’executiu Jim Levy i el ex programador d’Atari David Crane entre altres. Van llançar el primer Call of Duty el 29 d’octubre de 2003. Aquesta companyia ha desenvolupat jocs tant per Atari, Microsoft, Sony, Sega, NES i “PC”.

Com es juga:

El Call of Duty és un joc de guerres on normalment s’enfronten 2 bàndols diferents equips  per aconseguir un mateix objectiu, guanyar la partida. Hi ha diferents modes de joc com poden ser: Tots contra tots, domini, guerra per equips, captura la bandera, xapa confirmada, punt calent, campanya, battle royale i modes extres.

El que consisteix és aconseguir la major quantitat de punts per guanyar la partida, guanya el primer que arribi a certs punts.

Cada jugador té una arma, una arma secundaria i elements tàctics i letals, has de distribuir-los d’una manera que a tu et vagi bé per millorar com a jugador

Competitiu:

El competitiu és el mode més visualitzat globalment en el món del famós joc amb milions de jugadors, COD (Call Of Duty). 

El competitiu esta en tots els jocs, és on s’ajunten els millors jugadors del joc, en aquest cas COD. Call Of Duty va ser dels primers jocs en tenir competitiu, i fer tornejos a nivell mundial. Al principi no estava professionalitzat, als jugadors no se’ls pagava i de vegades els equips competitius eren només un parell d’amics.

El competitiu va avançant i amb això els E-sports, cada vegada les lligues i competicions eren més vistes, els jugadors poc a poc eren reconeguts com a professionals i se’ls començava a pagar. Fins que van arribar els clubs. Els clubs o equips són el que representen els jugadors, cada equip està compost per 6 persones, 5 jugadors i l’entrenador. L’entrenador manté la calma, és el que fa que els jugadors no es posin nerviosos, i els jugadors són els que fan l’acció. Els equips poden estar especialitzats en altres jocs.

Esperem que aquest article t’hagi ajudat a comprendre la varietat que implica el món del Call Of Duty. Aquest resum marca les coses més importants del Call Of Duty i es pot veure com una guia. Gràcies per llegir-lo i si t’ha estat útil, no dubtis a compartir-lo.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial