La lesió d’Ansu Fati

La lesió d’Ansu Fati

La jove promesa del F.C Barcelona, Ansu Fati, es va lesionar en el partit contra el Betis. Es va trencar el menisc intern del genoll esquerre, Ansu es va anticipar als dos centrals i Mandi li va fer una entrada per darrera. Aquesta jugada va provocar el penal, desprès fallat per Griezmann. 

Koeman haurà de triar un substitut per Ansu Fati, té diverses opcions, com Dembélé, Pedri, Trincao i el jove estatunidenc, Konrad de la Fuente.

Ansu Fati s’ha perdut la convocatòria amb l’absoluta contra Holanda que ahir van empatar 1-1 amb gol de Canales per part d’Espanya i Van de Beek, per part d’Holanda. Va ser un  partit molt igualat amb més possessió d’Espanya i poques ocasions dels dos equips.

Esperem què Ansu torni el més aviat possible al terreny de joc i què torni a brillar com el diamant en brut que és.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial