QUEDA EN LLIBERTAT L’EX-POLICIA ACUSAT D’ASSASSINAR  GEORGE FLOYD

QUEDA EN LLIBERTAT L’EX-POLICIA ACUSAT D’ASSASSINAR GEORGE FLOYD

Derek Chauvin hauria pagat la fiança per aconseguir la seva llibertat

L’ex-policia de Minneapolis Derek Chauvin acusat d’assassinat a George Floyd ha quedat en llibertat després de pagar una fiança d’un milió d’euros.

Derek Chauvin hauria assassinat l’afroamericà George Floyd el 25 de maig amb una maniobra d’immobilització, asfixiant-lo amb el genoll en el coll de la víctima durant vuit minuts. En aquells vuit minuts Floyd va avisar nombroses vegades que no podia respirar, en anglès “I can’t breathe”, convertint-se en l’eslògan associat al moviment Black Lives Matter “BLM les vides negres importen” sent així l’himne de grans manifestacions contra el racisme realitzades arreu del món, principalment a Estats Units.

Chauvin ha estat a la presó d’alta seguretat de Minnesota des del 31 de maig, només va sortir l’11 de setembre per comparèixer davant del jutge. La policia de Minneapolis té en compte els possibles disturbis que es poden crear a partir de l’alliberació d’una persona tan polèmica. Tot i això, ell juntament amb els seus 3 companys expulsats del cos, tenen previst també el judici pel març de l’any que ve, com a còmplices d’assassinat en 2n grau.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial