CRUSHES

CRUSHES

Crush és una paraula amb un significat molt semblant al d’amor platònic. És l’idea d’estar “enamorat” o sentir atracció per una persona que saps que no podràs aconseguir. Aquí portem un recull dels principals “crushes” de la gent i els motius pels quals ho són.

 

Leonardo Dicaprio:

Ens podem imaginar que aquest home era atractiu pel seu físic, els ulls clars amb el cabell ros és un extra. Però a part d’això és un actor molt reconegut per la quantitat de pel·lícules famoses que ha interpretat. Actualment es dedica a causes benèfiques i intenta concienciar la gent al màxim possible a través de les seves xarxes socials.

Zendaya:

Aquesta noia és una actriu, cantant, ballarina i model de 24 anys coneguda arreu del món. La constància i dedicació a part del seu físic han fet que és guanyés el cor de la gent. Es prediu un futur llarg i exitós per aquesta jove actriu tan prometedora.

Harry Styles: 

Aquest noi de 27 anys és un cantant intérprete que es va fer famós després de guanyar el concurs British Got Talent. Actualment hi ha moltes contraposicions sobre si és una persona atractiva o no. Hi ha gent que diu que l’únic que fa és cantar bé, i d’altres que dIuen que no només enamora perl físic sinó per la seva personalitat. 

El concepte de “crush” és molt subjectiu, ja que cada persona pot trobar atractiu un cos o persolnalitat diferent. Òbviament hi ha gent que es fixarà només en el físic, però n’hi ha d’altres que buscaran el concepte de bellesa en un altre aspecte. De fet, creiem que en tothom s’hi pot trobar un crush.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial