Intent de robatori a l’estanc de Cardedeu

Intent de robatori a l’estanc de Cardedeu

La matinada de divendres del 27 de novembre, a Cardedeu, va haver-hi un robatori a l’estanc. Un cotxe blanc va xocar repetides vegades el morro  contra la porta de l’establiment i va aconseguir obrir-la.

Aquesta escena, gravada i difosa per centenars de persones per totes les xarxes, ha sorprès tota la població de Cardedeu. El vídeo on es pot apreciar el que va passar, és l’única informació que en teníem fins ara. Però l’equip de Comunicació de Vertigen ha parlat amb la policia local, que ens ha explicat  que els lladres  eren més de dues persones i que efectivament van aconseguir fer el robatori . Tot i això, encara no se’ls ha pogut identificar, perquè quan la policia local va arribar ja havien fugit. En aquests moments el cas està en mans dels mossos d’esquadra.  

Tot plegat  ha xocat a tothom, sobretot a la gent de Cardedeu,  perquè durant aquesta setmana s’han patit un parell de robatoris a dos comerços de la vila. Així doncs, seguirem a l’espera de respostes sobre la investigació que s’està portant a terme.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial