la captura de berlin

L’any 1945 els soviètics eren a les portes de Berlín i l’exèrcit alemany estava molt desgastat i lluitant contra els americans, els britànics i voluntaris de diferents països com per exemple espanyols exiliats. A més a més, La Nueve, que és axí com es coneixia la divisió espanyola que lluitava amb els aliats, van ser els primers en alliberar París, això va fer que els nazis utilitzessin tots els recursos militars i així no poguessin defensar correctament la seva capital. Per això van capturar-la més ràpid del que s’esperava i va provocar que haguessin de repetir la imatge de la presa de Berlín que trobeu sobre aquestes línies.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial