Entrevistem a Queralt Albinyana, des de Mallorca fins a Cardedeu

Entrevistem a Queralt Albinyana, des de Mallorca fins a Cardedeu

Aquest dimecres hem entrevistat a Queralt Albinyana, component de La Clota, un grup de joves apassionats pel teatre, des de les quedades que feien de tant en tant a Mallorca,  fins a Cardedeu on han pogut representar la seva gran obra titulada Les reines de Shakespeare. No ens parlaran d’una obra quotidiana, sinó que agafaran l’essencial de cada personatge femení de William Shakespeare i realitzaran una nova versió creada totalment per ells. No serà gens avorrida, hi trobarem la complicitat entre les reines, que esperem que ens encomani a tot el públic.

Aquest Dissabte (16) a les 20h al Teatre Auditori de Cardedeu

https://drive.google.com/drive/my-drive

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial