Fortes acusacions cap a Johnny Depp

Johnny Depp ha hagut d’abandonar la saga de “Animales Fantásticos” per petició de Warner, després qu e la seva exdona, Amber Heard, l’acusés de violència de gènere.  

 

L’actor va perdre el judici contra “The Sun”, la revista que el va etiquetar com a “colpejador de dones”. I aquesta no era l’única mala notícia que va rebre, Warner va demanar-li que deixés de gravar la tercera pel·lícula d’ “Animales Fantásticos”. Ell ho va anunciar pel seu Instagram dient: «Desitjo fer-vos saber que Warner Bros m’ha demanat que renunciï al meu paper de Grindelwald en Animals fantàstics i respecto i accepto aquesta petició». Però diu que no es rendirà en la lluita:  «El judici surrealista de la cort al Regne Unit no canviarà la meva lluita per dir la veritat i confirmo que apel·laré la sentència». Va afegir: «La meva determinació segueix sent forta i pretenc provar que totes les al·legacions sobre mi són falses. La meva vida i la meva carrera no seran definides per aquest moment del temps».

Els advocats de l’actor van acusar a Amber Heard de maltractaments i difamació, després de guanyar els 7 milions d’euros del divorci i donar-los a organitzacions benèfiques. 

 

Warner Bros va anunciar que Johnny no assistiria a aquesta última pel·lícula, de manera que s’obrien les portes per un nou Grindelwald. Els

fans no van trigar a reaccionar a l’acte, i es van mobilitzar per les xarxes posant #JusticeForJohnnyDepp. La gent ha seguit donant suport l’actor, ja que s’han obert sospites que dins la relació amb la seva expare

lla, ella era la que el maltractava. Remarquem que són sospites, no hi ha res assegurat, no sabem del cert si algun dels dos va arribar a maltractar a l’altre.

Podem dir que no tot són notícies dolentes, l’actor ja havia gravat una escena i a causa d’això cobrarà tot el seu sou. Aquesta haurà de tornar a ser gravada pel nou actor, que es diu que podria ser Mads Mikkelsen

 

En conclusió, ara mateix Johnny Depp ha deixat de formar part del film, però ell no s’ha vençut, vol que es faci justícia. I no està sol, té a tots els seus seguidors de part seva, donant-li suport amb el que faci falta. 

 

Norah Gelabert i Laia Gutiérrez

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial