PARLEM DE SEXE, FAMÍLIES?

PARLEM DE SEXE, FAMÍLIES?

LA SEXUALITAT A CASA

El sexe a dia d’avui encara és un tema tabú per algunes famílies. Cada casa és un món i cadascú tracta els temes a la seva manera, però algun cop, pares i mares,  us heu preguntat com es senten els vostres fills i filles en relació al sexe? Tenen prou intimitat a casa com voldríeu tenir vosaltres? 

Hem fet dos formularis per saber més o menys què en pensen els joves i què en pensen els adults.

Ara que ja hem analitzat tots aquests formularis, hem vist que entre adults i joves hi ha bastantes diferències i ha evolucionat cap a bé. Les diferències que més han destacat han estat l’evolució de la confiança i que s’ha normalitzat molt més parlar de sexe.

 

Hem arribat a la conclusió que és un tema que realment toca a tothom d’aprop i pensem que s’ hauria d’estar preparat i informat per poder anar segur i saber què fer en aquesta situació, això fa més referència als adults, ja que hem pogut veure que a la seva època, no se’n parlava i no anaven tan informats com potser anem nosaltres en aquest moment. Proposem que es facin més accions relacionades amb el sexe. 

Famílies, esperem que el sexe a casa vostra sigui un tema del qual es pugui parlar obertament  i que pugueu donar la confiança als vostres fills per poder-ne parlar quan es necessiti.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial