S’ha retirat una de les llegendes del futbol argentí

S’ha retirat una de les llegendes del futbol argentí

Javier Mascherano s’ha retirat als seus 36 anys. Mascherano, també conegut com El Jefecito, ha jugat 837 partits en 7 clubs diferents; el primer club va ser el River Plate d’Argentina, el segon el Corinthians de Brasil, el tercer West Ham United d’Anglaterra, el quart el Liverpool, també d’Anglaterra. També ha passat pel Barça d’Espanya, pel Habei China Fortune xinès i pel club argentí Estudiantes de la Plata, on es va retirar. El Jefecito ha guanyat una lliga amb el River Plate, una altra lliga amb el Corinthians, i amb el Barça ha guanyat 5 lligues, 5 copes del Rey, 3 supercopes d’Espanya, 2 Champions, 2 supercopes d’Europa i 2 mundials de Clubs.

 

Mascherano era un jugador polivalent. Va arribar al Barça com a mig-centre per donar descans a Busquets i va acabar sent el defensa central titular, tot i que no era el jugador prototip d’aquesta posició, ja que no era massa alt. Però les ganes que li posava i la intensitat el van fer arribar a l’elit i a ser titular del Barcelona. Mascherano a moltes entrevistes ha explicat que quan va arribar a Barcelona, Guardiola li va dir que no jugaria i com ha pogut demostrar, és va guanyar la titularitat i va arribar a ser 4t capità.

 

Mascherano és un referent com a jugador i com a persona i ens fa molta pena que una llegenda del FC Barcelona  es retiri de la pràctica esportiva.

Fet per Aleix i Àlex

                                       

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial