El pas a la final de la Supercopa d’Espanya

El pas a la final de la Supercopa d’Espanya

El Barça ahir es va enfrontar contra la Reial Societat, un equip del País Basc. Qui guanyava passava a la final de la Supercopa d’Espanya i on havia de trobar-se al Reial Madrid o a l’Atlètic de Bilbao, encara no se sap qui perquè juguen avui a les 21:00 h.

 

El Barça es va imposar a la tanda de penals per un (2-3) amb una molt bona actuació del porter del Barça, Marc André Ter Stegen. L’alemany va parar 3 dels 5 penals que va xutar l’equip contrari. Cal destacar també l’actuació de Riqui Puig, un jugador format en les categories inferiors del Barça i a la Masia. Riqui amb tan sols vint-i-un anys va tenir la valentia de xutar el penal decisiu i, efectivament, va marcar. El jove del planter sempre treballa molt en els entrenaments perquè Ronald Koeman, l’entrenador del Barça, li doni alguns minuts en els partits i ahir va veure l’oportunitat de brillar i de tenir el seu moment i el va aprofitar.

 

Si Ronald Koeman li va donant minuts, veure’m una molt bona actuació en cada partit d’aquest jugador amb tantes possibilitats. 

 

                                 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial