Breaking bad (2013) ✦✦✦✦✧

Breaking bad (2013) ✦✦✦✦✧

Durant aquests últims mesos hem hagut d’estar a casa, i en més d’una ocasió, els plans que teníem preparats han estat canviant.

Per sort en el nostre món hi ha gent que ha creat plataformes d’entreteniment com pot ser Twitch, YouTube, Netflix… Gràcies a aquestes plataformes ens hem entretingut mirant un munt de sèries i vídeos com és en el meu cas.

Durant els últims dies del Nadal, des de Netflix, he començat a veure una sèrie anomenada “Breaking Bad”. Una serie dirigida per Vince Gilligan, amb un guió amb un gran conjunt d’acció i tensió constant que ens explica l’extraordinària història de Walter Hartwell White, un pare de família i professor de química que a causa d’un gran problema que se li presenta a la seva vida, decideix convertir-se en un dels millors cuiners de metanfetamina de tot els Estats Units, aplicant els seus coneixements de química.

Personalment crec que aquesta sèrie ha estat una de les millors que he vist, tot i no ser la més actual, ja que va se gravada l’any 2013; crec que pot sorprendre a partir del seu enrevessat guió i el seu gran nombre de personatges.

Finalment recomano aquesta sèrie per a persones a qui els agradi la tensió, l’acció, i tinguin la capacitat de poder entendre més d’un fil d’història a la vegada per poder comprendre cada un dels punts de vista dels personatges.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial